Despre firma noastra de constructii


Cine suntem?

Ne dorim sa venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu experienta profesionala acumulata prin diferitele proiecte pe care le-am realizat, fie ca am realizat amenajari interioare sau amenajari exterioare, constructii de case la rosu si altele.

Specialistii nostrii in domeniu va pot realiza proiectele dumneavoastra printr-un deviz corect de materiale necesare, la un standard inalt fara sa fiti nevoit sa investiti suplimentar in surplus de materiale ce nu au fost luate initial in calcul.

Stim ca bugetul unei lucrari de amenajari ale casei este foarte important pentru client, asa ca facem tot posibilul sa respectam acel buget initial si sa nu-l depasim.

Unde ne desfasuram activitatea?

Firma nostra de amenajari interioare si exterioare isi desfasoara activitatea in Bucuresti, Judetul Ilfov, Giurgiu si in alte localitati dupa caz.

Cum procedam?

Va invitam intai sa luati legatura telefonic la unul dintru urmatoarele numere de telefon 0723.357.608 sau 0766.314.400, prin email la adresa contact'@'amenajarizugraveli.ro sau prin formularul rapid de contact aflat in sectiunea CONTACT, si sa ne comunicati nevoile dumneavoastra.

Astfel putem stabili o intalnire cu un specialist din firma noastra ce se va deplasa in locatia unde vom efectua lucrarile de amenajari sau constructii necesare casei dumneavoastra.
In urma planificarii proiectului vom stabili impreuna bugetul necesar si termenul de executie.

Ce lucrari executam?

Specialistii nostrii va pot ajuta in proiecte ce implica:

  • lucrari de amenajari interioare case, apartamente si spatii comerciale;
  • lucrari de amenajari exterioare case, vile sau cladiri pentru consolidare;
  • constructii case la rosu;
  • instalatii electrice in locuinta (montarea tabloului electric, inlocuirea circuitelor electrice vechi, montaj prize electrice, montare spoturi, montaj lustre etc.);
  • instalatii sanitare in baie si bucatarie (montare a caloriferelor, montare cada sau cabina de dus, montare vas wc, montare chiuvete baie si bucatarie);
  • instalatii termice precum instalarea centralei termice si a traseelor termice necesare pentru calorifere.