Amenajari interioare case si apartamente in Bucuresti, Ilfov, Giurgiu si zone limitrofe


Cine suntem?

Ne dorim sa venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu experienta profesionala acumulata prin diferitele proiecte pe care le-am realizat, fie ca am realizat amenajari interioare sau amenajari exterioare, constructii de case la rosu si altele.

Suntem o echipa de specialistii domeniu, condusa de un sef de echipa cu experienta. Va putem realiza printr-un deviz corect de materiale necesare, la un standard inalt fara sa fiti nevoit sa investiti suplimentar in surplus de materiale ce nu au fost luate initial in calcul.

Stim ca bugetul unei lucrari de amenajari ale casei este foarte important pentru client, asa ca facem tot posibilul sa respectam acel buget initial si sa nu-l depasim.

Unde ne desfasuram activitatea?

Ne desfasoaram activitatea in Bucuresti, Judetul Ilfov, Giurgiu si in alte localitati dupa caz.

As dori sa vad o lucrare asemanatoare efectuata de dumneavoastra.

Sigur. Va invitam sa accesati pagina portofoliului de clienti pentru a vedea cum decurge o lucrare de amenajari interioare,pornita de la zero, trecuta prin toate etapele de amenajare si pana la aplicarea finisajelor finale. In unele proiecte pe care l-am executat, am facut fotografii si am pus o scurta descriere a fiecarei lucrari de amenajare. Astfel va puteti forma o imagine mai clara a muncii pe care noi o facem si de ce nu, poate gasiti o idee de amenajare interioara pentru proiectul dumneavoastra.
Le multumim clientilor nostrii ce au avut incredere in noi si au dorit sa ne recomande in continuarea muncii noastre!

Cum procedam?

Va sugeram sa luati legatura telefonic cu seful nostru de echipa la numarul de telefon 0723.357.608, prin email la adresa contact'@'amenajarizugraveli.ro sau prin formularul rapid de contact aflat in sectiunea CONTACT, si sa ne comunicati nevoile dumneavoastra. Preferam apelul telefonic, deoarece in timpul zile suntem la lucrari, si putem comunica rapid. Altfel raspunsul va fi in general pentru a doua zi.

Daca v-a placut conversatia avuta cu noi, atunci putem trece la etapa a doua prin stabilirea unei intalniri cu seful de echipa pentru deplasarea la locatia unde vom efectua lucrarile de amenajari interioare ale spatiului dumneavoastra.
In urma planificarii proiectului vom stabili impreuna bugetul necesar si termenul de executie.

Ce lucrari executam?

Specialistii nostrii va pot ajuta in proiecte ce implica:

  • lucrari de amenajari interioare case, apartamente si spatii comerciale;
  • lucrari de amenajari exterioare case, vile sau cladiri pentru consolidare;
  • constructii case la rosu;
  • instalatii electrice in locuinta (montarea tabloului electric, inlocuirea circuitelor electrice vechi, montaj prize electrice, montare spoturi, montaj lustre etc.);
  • instalatii sanitare in baie si bucatarie (montare a caloriferelor, montare cada sau cabina de dus, montare vas wc, montare chiuvete baie si bucatarie);
  • instalatii termice precum instalarea centralei termice si a traseelor termice necesare pentru calorifere.
  • + orice alte tipuri de lucrari sau modificari ce se pot efectua intr-o locuinta.

Datele societatii:

KYKY FIN COM SRL

CUI : 22900909

J40/23156/2007